Сервиз

Целта на абонаментната техническа поддръжка на резервното захранване е да прехвърлите напълно грижата и отговорността за функционалната работоспособност на вашите системи върху нашият екип от доказали се и обучени специалисти срещу разумна цена и да насочите вашите усилия изцяло върху печелившият си бизнес. За регламентиране на задълженията ни Ви предлагаме  подробен договор.Предлаганите от нас абонаментни планове за месечна абонаментна поддръжка на системи за резервно захранване са:
1. Основно покритие / Базов пакет /
2. Стандартно покритие / Стандартен пакет /
3. Пълно покритие / Плюс пакет /

Поддръжката и обслужването трябва да бъде редовно, цялостно и последователно. То включва  визуална инспекция, контрол на напрежението и съпротивлението на батериите, текущи температурни измервания, тестване на капацитет (при необходимост). Това дава възможност да бъдат навременно констатирани проблеми, свързани с производителността на системата.

Фирма „Валбис Трейд” EООД сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно следните стандарти:

  1. IEEE 450 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  2. IEEE 1188 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на клапанно регулирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  3. IEEE 1106 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани никел-кадмиеви батерии, използвани стационарно”

Като официален партньор на GUSTAV KLEIN за българския пазар, фирма Валбис Трейд ЕООД поема и всички видове сервизни услуги за цялото оборудване и системи на фирмата производител. Разполагаме с високо квалифицирани и доказано обучени специалисти, в завода производител в град Шонгау Германия.  

Фирмата извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички видове зарядни модули и устройства, системи за мониторинг и диагностика.

Във „Валбис Трейд“ ЕООД изработваме акумулаторни пакети, като предлагаме голямо разнообразие от конфигурации и капацитети, които да удовлетворят дори по-претенциозните ни клиенти. Конфигурации за винтоверти, касови апарати, домашни телефони, РС модели, геодезически уреди и медицинска апаратура, са само част от възможностите ни. Ако е необходимо създаваме и подробна документирана схема за изработка, с диаграма. 

„Валбис Трейд” EООД предлага разнообразие от възможности за ремонт на Вашите токозахранващи системи. Повечето от ремонти се извършват на място. В случаите, при които ремонта на място е невъзможен, нашите  инженери демонтират инсталираното оборудване и го взимат за ремонт, който се извършва възможно най-бързо.
Нашите техници и помощен център са на разположение 24/7, за да ви помогнем . Имаме национална мрежа от инженери и техници, които ще отговорят своевременно на вашето  повикване. Ние предлагаме гарантирано време за реакция, така,че да бъдем в услуга на клиентите и да гарантираме навременно отстраняване на неизправностите. Нашата гореща телефонна линия с обратно обаждане не по-късно от   15 минути след прозваняване е на разположение 24/7 365 дни в годината , за да отговори на всички технически въпроси на нашите клиенти.
„Валбис Трейд” EООД поддържа широка складова наличност от резервни части, батерии и цялостни системи.
„Валбис Трейд” EООД има сключени сервизни договори с големи производители за осигуряване на подкрепа и ремонтни услуги на своите клиенти.
Можете да бъдете сигурни, че ремонтите и услугите, които получават от „Валбис Трейд” EООД се изпълняват от високо специализиран и обучен екип от инженери.
Осъзнавайки непрекъснатите технически усъвършенствания и прогреса и погледа в най-новото и най-доброто, всяка година нашите техници минават на опреснителни обучения при сервизните ни партньори. Гарантирано след приключване на обученията се издават сертификати, които са на разположение на нашите клиенти при поискване.
Фирма „Валбис Трейд” ЕООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно стандартите: IEEE 450, IEEE 1188 и IEEE 1106. Нашите специалисти използват най-добрите измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии, като TORKEL 860; HIOKI 3554; FLUKE 289; FLUKE 117; AlphaBatPro; ELV 5000. “Валбис Трейд” ЕООД извършва още гаранционно и извънгаранционно обслужване.