Услуги

“Валбис Трейд” ЕООД предлага качествена стока на възможно най-добрите цени. За нас е от огромно значение клиентите ни да останат доволни от продуктите, които предлагаме. Партньорите ни са сред най-известните имена в сферата на енергетиката и резервното електрозахранване. Такива са YUASA, Panasonic, VISION, JYC,  TAB, BAE, EVE  и др. Екипът ни се грижи клиентите ни да получават точни консултации и помощ за продукта, който получават.

 

Нашите UPS решения са проектирани с оглед на вашите уникални бизнес изисквания. По време на процеса на планиране нашите  инженери ще работят в тясно сътрудничество с вас, от извършването на подробно проучване на обекта до извършването на оценка на риска, последвано от доставка и монтаж, осигурени от нашия специализиран  н екип

Квалифицирани мениджъри на проекти, които да наблюдават вашата инсталация на UPS,  осигурявайки на всеки клиент гарантирана надеждност и сигурност.

Въпреки че принципът на повечето UPS инсталации е един и същ, всеки сайт е различен. През годините разработихме надежден процес, за да сме сигурни, че вашата инсталация е завършена безопасно, навреме и осигурява спокойствието, от което се нуждаете

Наемане нас UPS устройсто може да бъдат изключително полезно като част от действия при аварийна ситуация, за да се осигури временна електрическа енергия за непланирани сайтове или за изпълнение на планирани ремонти.Наемането на UPS може да бъде за различни периоди от време, а именно: краткосрочни (1-2 седмици), средносрочни (1-2 месеца) или дългосрочни (3+ месеца).

„Валбис Трейд” ЕООД извършва професионален монтаж и компютърен тест на всички видове индустриални акумулаторни батерии, с анализ и препоръки към експлоататора за удължаване на живота на акумулаторната батерия. Ние разполагаме със собствено специализирано оборудване и с високо квалифицирани специалисти, чиято цел е постигането на максимална удовлетвореност на нашите многобройни клиенти.

Фирма „Валбис Трейд” ЕООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно стандартите: IEEE 450, IEEE 1188 и IEEE 1106. Нашите специалисти използват най-добрите измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии, като TORKEL 860; HIOKI 3554; FLUKE 289; FLUKE 117; AlphaBatPro; ELV 5000. „Валбис Трейд“ ООД извършва още гаранционно и извънгаранционно обслужване на системи за резервно захранване.

Редовното тестване (до два пъти годишно) е от жизненоважно значение за критични енергийни системи като превантивна мярка и помощ, за да се гарантира, че комплекта батерии отговарят на  очаквания експлоатационен живот.
„Валбис трейд” ЕООД притежава най-съвременната техника за тест на батерии.

„Валбис Трейд” ЕООД е една от първите фирми, които се занимават и активно участват в събирането и оползотворяването на негодни и стари акумулаторни батерии-оловни и неоловни, което ни прави директно ориентирани към екологичните проблеми на България.

Специалистите, които работят във „Валбис Трейд” ЕООД са с дългогодишен опит в сферата на инженеринга и електрозахранването. Можем да ви консултираме по всички въпроси, свързани с правилния избор на батерия, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация и др. Не се колебайте да се свържете с нас!

Във „Валбис Трейд” ЕООД изработваме акумулаторни пакети, като предлагаме голямо разнообразие от конфигурации и капацитети, които да удовлетворят дори по-претенциозните ни клиенти. Конфигурации за винтоверти, касови апарати, домашни телефони, РС модели, геодезически уреди и медицинска апаратура, са само част от възможностите ни. Ако е необходимо създаваме и подробна документирана схема за изработка, с диаграма.