януари 16, 2017

UPS под наем

В процеса на своето развитие всяка компания се нуждае от гъвкави решения, свързани с изискванията за непрекъсваемост на работния процес. Изискванията към резервното захранване постоянно се увеличават. В някой от случаите непрекъснатата инвестиция в нови и съвременни продукти е икономически неизгодно за компании, които често обновяват инфраструктурата си. Непрекъсваеми токозахранващи устройства ( UPS ) са по-специфично оборудване с  висока себестойност и сравнително рядко се употребяват. Едно гъвкаво решение, от което могат да се възползват нашите клиенти е наемането на UPS. Фирма Валбис Трейд ЕООД анализира нуждите на клиентите си за определен период от време. Има случаи, когато инвестицията в нов UPS надхвърля финансовите планове. В такива случаи ние предлагаме наем вместо продажба. Непрекъсваеми токозахранващи устройства ( UPS ), наети от Валбис Трейд ЕООД се предлагат в комплект от комплексни услуги, за да се гарантира безпроблемното свързване на вашите устройства и съоръжения. Наемане нас UPS устройсто може да бъдат изключително полезно като част от действия при аварийна ситуация, за да се осигури временна електрическа енергия за непланирани сайтове или за изпълнение на планирани ремонти. Наемането на UPS може да бъде за различни периоди от време, а именно: краткосрочни (1-2 седмици), средносрочни (1-2 месеца) или дългосрочни (3+ месеца). Всяка инсталация се третира като нова. Етапи при отдаване под наем на UPS :Ние направим пълно обследване на мощностите на Вашия сайт.Предоставяме пълна оферта, включително за всякакви електромонтажни работи, за да се гарантира вашата система при инсталиране и пускане в експлоатация.В края на периода на наемане нашите инженери демонтират инсталираното оборудване. Нашите UPS-и  се инсталират в подходящо пространство във Вашия център за данни. Всички кабели се предоставят от Валбис Трейд ЕООД и се инсталират от нашия екип от сертифицирани инженери. Вие получавате:
  • 24/7 часа обслужване от отдела ни за обслужване.
  • Инсталираните от нас UPS-и се предоставят с монтиран в тях модул за онлайн мониторинг и контрол. Настроените аларми гарантират бърза реакция (до 4 часова часа посещение на място) за всеки отдаден под наем и инсталиран от нас UPS.
  • Доставката е обикновено в рамките на 1-2 дни от нашия склад.
Наемането на UPS системи от Валбис Трейд ЕООД
  • Получавате гарантирано захранване с напълна и изчерпателна оферта.
  • UPS системите са на Ваше разположение в рамките на 2 работни дни след подписване на Договор.
  • 24/7 техническа поддръжка и гореща телефонна линия с дистанционно наблюдение.
  • Отдаване за периоди от 1 седмица до няколко месеца.
  • Пълен сервиз – монтаж / извеждане от експлоатация .
  • Възможност за закупуване по време на периода под наем.
Предимствата на наем на ИТ инфраструктура: При наемане на  непрекъсваеми токозахранващи устройства ( UPS ) отпада рискът за морално или икономическо остаряване на оборудването и клиентът винаги получава най-съвременното и реномирано оборудване, което напълно да покрива неговите нужди. Наемането (или оперативният лизинг) представлява алтернативна възможност за много организации, които нямат възможност или необходимост постоянно да изразходват средства за закупуването на нов UPS. Оперативният лизинг е подходящ и от гледна точка на управлението на парични средства. Основен аргумент е това, че той позволява на дадена компания да избегне обезценяването след определен период от време. Тъй като оборудването не е собственост на компанията, то не е вписано в нейните счетоводни книги като актив, който трябва да се обезценява. Един оперативен наем не се разглежда като задължение, така че не се включва и в баланса на компанията като дългосрочен дълг. При наем на UPS е особено важно, да бъдат взети под внимание всички свързани с това разходи по годишно техническо обслужване, годишното обезценяване, обучение и консултации, поддръжка и сервиз и не на последно място смяна на акумулаторните батерии.

НАЕМ НА UPS, ЗА ДА ОТГОВОРИМ НА ВАШИТЕ НУЖДИ

 
Фирми, които се нуждаят от резервно захранване за краткосрочен план, могат да обмислят нашата услуга за наемане на UPS. Разполагаме с UPS устройства , които се предлагат под наем и които по желание на клиента могат да бъдат закупени по време или след наемния период.
 
 

 

Всички наши UPS системи под наем са щателно проверени и обслужени, преди да доставим, инсталираме и пуснем в експлоатация необходимото устройство. В края на наемния период наши специалисти са отговорни за  за извеждането от експлоатация и  премахването на наетата системата от вашия сайт.

В случай, че вие сте поръчали от нас UPS система за закупуване, чиято доставка би отнела известно време и нямате възможност да чакате, то ние Ви предлагаме временен продукт, за който не дължите наемна цена.  Тази временна мярка Ви гарантира надеждна работа и сигурност на Вашите системи.