Дистрибуция

Валбис Трейд ЕООД предлага  качествена стока на възможно най-добрите цени. За нас е от огромно значение клиентите ни да останат доволни от продуктите, които предлагаме. Именно за това поддържаме богата гама продукти с безкомпромисно и доказано качество и тъй като за нас клиента е на първо място, предлагаме най-доброто на пазара . Партньорите ни са сред най-известните имена в сферата на енергетиката и резервното електрозахранване. Такива са YUASA, Panasonic, Vision, JYC, Wamtechnik, EVE, TAB, BAE, Enersys,  GustavKlein, Emerson и др.

Екипът ни се грижи клиентите ни да получават точни консултации и помощ за продукта, който получават.

Изборът на точната батерията за съответното  специфично приложение на клиента е от решаващо значение, за да се гарантира работата на системата.

Нашите инженери  ще обсъдят и ще разгледат Вашите специфични технически изисквания- натоварване на системата, време на резервация, цикли на разряд и заряд, минимално напрежение, околна температура и пространство, достъпност, изисквания за безопасност, експлоатационен живот по EUROBAT  и други , за да се определи най-подходящата и точна батерия. 

Висококачествените, добре обслужвани батерии са от решаващо значение за най-доброто представяне на UPS системите. Ние предприемаме проактивен подход към здравето на вашата батерия, като използваме нашите специализирани услуги за батерии. Нашата гама от услуги за смяна на батерии, надграждане, тестване и изхвърляне е достъпна за всички видове UPS системи

 •  Приложения:
  –  Телекомуникации (Безжични комуникации / Оптична и жична свързаност  / Централи / Сайтове / Клетки);
  –   Непрекъсваемо токозахранване (UPS );
  –   Аварийно резервно захранване ( Осветление / Системи за сигурност );
  –   Натрупване и складиране на енергия ( Фотоволтаична / Вятърна / Алтернативни екологични източници на енергия );
  –   Резервно захранване за комутационна, контролна и апаратура с общо предназначение ( Енергетика / Енергийни производства / Пренос на енергия / Транспорт / Промишленост );
  –   Медицинско оборудване

 • Технологии:
  –   Клапанно регулирани оловно-киселинни (VRLA) батерии, ( AGM / GEL / Pure lead – чисто олово )
  –   Оловно-киселинни батерии със свободен електролит ( Lead-calcium / Lead-antimony  / Lead-selenium )
  –   Оловно-киселинни батерии с различни по тип плочи (Plante / Tubular / Flate plate );
  –   Основни батерии според химичния съсктав  на плочите ( Ni-Ca / Ni-MH / Li-ION и други);

 • Експлоатационен живот:
  – Съгласно EUROBAT 2018