февруари 27, 2013

Партньори

panasonic-logo

Panasonic Corporation /Matsushita Electric Industrial Co. Ltd/ е основана през 1918 година в Осака, Япония. Panasonic Corporation е световен лидер в производството на висококачествена електроника и електронно оборудване. Подразделението Panasonic Industrial Europe GmbH със седалище в Хамбург, Германия е част от Panasonic Europe – европейската централа на Panasonic Corporation.
Panasonic Industrial Europe – Industrial Battery Group (IBG) е фокусирана в предлагането на индустриални батерии с широко приложение в електрониката, измервателната техника, медицинската техника, контрол на достъпа, охранителната техника и др. Продуктовата гама на Panasonic включва високонадеждни – Литий-йон (Li-ION), Литиеви батерии, Никел-металхидрид (Ni-MH),Оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии (VRLA Batteries), Алкални и Цинк-карбон незареждаеми батерии.

VisionLogo
Vision Group е основана през 1994 г. , като нейното седалище е в Шенжен. Vision Group са с повече от 20 години опит в производството на оловни акумулаторни батерии, разполага с три производствени локации в Шенжен, Хубей и Виетнам .
Vision Group е един от най-големите производители на батерии в света. Продукти са класифицирани в две категории: Valve-регулирани Lead Acid Battery и литиево-йонни батерия.Батериите VRLA AGM включва серия, Deep серия Cycle, Pure Lead серия и Gel серия; The литиево-йонна батерия обхваща Lithium кобалтов оксид серия, Lithium манганов оксид серия и литиево-железен фосфат серии.
Сега Vision Group разполага с една от най-широките продуктови гами в производството на батерии , като за Vision Group работят едни от най-големите и най-квалифицираните екипи за изследвания и развитие сред производителите на VRLA с дългогодишен опит в разработването на нови продукти, които отговарят на нуждите на клиентите. Vision е създал най-голямото разнообразие от модели и химии.
Сега, Vision Group е създала много добри отношения с APC, Exide, Enersys, Emerson, Legrand, Eton, Socomec, Salicru, Power-on, Rocket и т.н.
csb_logo1
CSB Battery Technologies Inc. е водещ производител в света на оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии (VRLA Batteries)за UPS – индустрията. Продуктите на CSB Battery са разпространени в над 52 страни в областта на UPS, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната техника и много други. 

CSB Battery в момента произвежда над 4 милиона батерии месечно в четирите завода в Тайван, Китай, Виетнам и Индия. Автоматизираната система за 100% циклично тестване на всички батерии – Computerized Charging & Discharging System (CCDS)гарантира изключително високото им качество, което е основната причина за просперитета на CSB Battery.

EnerSys

EnerSys, който има над 100 годишен опит в областта на резервното електрозахранване. 
Седалището на EnerSys се намира в САЩ, Пенсилвания, както и централни офиси в Европа и Азия.
EnerSys – Дивизия “Резервно електрозахранване” предлага пълна продуктова гама за отворен тип и капсуловани оловно-киселинни акумулаторни батерии, приложими в енергетика, телекомуникациите, UPS, аварийно осветление, електроника, охранителна, медицинска, авиационна, военна техника.
 

emu_log

EMU Sp. z o.o. Sp. k. е един от най-големите доставчици на оловно- киселинни акумулаторни батерии с широко приложение в електрониката, измервателната техника, медицинската техника, контрол на достъпа, охранителната техника и др.
Присъстват на  европейски пазар от 1991 година с широка гама от висококачествени батерии като:EUROPOWER®, ACUMAX®, ALARMTEC, аксесоари за батерии т.е. стелажи, батерии шкафове,  NiMH батерии  и зарядни устройства .
Производството на батерията се извършва въз основа на най-високите стандарти и задълбочени изследвания. Спазването на стандартите за качество   дават основание да бъдат постигнати отлични резултати в областта на капацитета и живота на продуктите.
Присъствието на пазара повече от 23 години, разбирайки нуждите на клиента и предлагайки висококачествени продукти и услуги, EMU Sp. z o.o. Sp. k. е една от фирмите  водеща в индустрията, призната от клиенти и крайни потребители.

MHB

Компанията MHB e лидер в производството на оловно-киселинни батерии, като произвежда повече от 550 различни модели на батерии с различно приложения. Те се  използват за захранване на автомобили, мотоциклети и множество индустриални приложения. Батериите с марка MHB отговарят на всички меджународни стандарти за качество като JIS, BS, ISO 9001 и ISO 14001 и други. Батериите на марката и плочи, произведени от MHB заема пазарен дял от 27% в Китай през 2008 година, и се продават добре в чужбина, в Хонг Конг, Макао, Тайван, Европа, Северна Америка, Южна Америка, Югоизточна Азия и Близкия Изток .
Фирмата MHB предлага широка гама от VRLA батерии за промишлени приложения, за комуникационно оборудване, системи за аварийно осветление, системи задвижвани от слънчевата енергия и вятър, складово оборудване, морски съоръжения, електроцентрали, алармени системи, непрекъсваеми токозахранващи устройства и стенд-бай енергийни системи, медицинско оборудване и други специални приложения.

logo_eve

EVE Energy Co. ООД е основана през 2001 и е специализирана във високоенергийни литиеви батерии. EVE е най-големият доставчик на първични литиеви клетки в Китай. През Октомври 2009, EVE стана първата компания, която предлага акции на GEM в Шенжен. EVE държи на независимото бизнес развитие и иновации в технологиите. Силната вяра в тези ценности се отплаща и днес, EVE държи 43 международни патента. Два от които са наградени с „Отличие за Китайски патент“ от Държавният департамент за Интелектуална собственост и имат технологични предимства и производствения капацитет в сферата на Li/SOCl2, Li/MnO2 и Li/FeS2 батериите. EVE изгради цялостна система на контрол на качеството и стана носител на сертификат ISO9001 за нея, както и на ISO 14001 за система за контрол на околната среда. Повечето продукти на компанията са преминали сертификация от UN, UL, CE и CCC и са съобразени с дириктивите на RoHS.
EVE е доставчик с напреднало технологично ниво в „ЕКО” високоенергийните батерии.  Нашите продукти са с широко приложение в следните области: Измервателни уреди, автомобилостроене, безопасност и охрана, пренос на данни и транспорт и други.

maxresdefault

Компанията предлага богат асортимент от системи и съоръжения, включително: апаратура за изпитване на акумулатори; кабелни локатори и прибори за проследяване на трасета; апаратура за изпитване на кабели и за локализиране на кабелни повреди; изпитателна апаратура за прекъсвачи, за трансформатори, за двигатели и генератори; прибори за изпитване на инсталации, на комуникация на данни, на земно съпротивление, на изолация; омметри за ниски съпротивления; мултиметри и ампер клещи; изпитателна апаратура за въздушни линии, за качество на енергията;  изпитване на релейна защита; софтуер за управление на активите в електрически компании; софтуер за изпитване и поддръжка; анализ на честотен отговор и определяне на отпечатък; апаратура за мониторинг на водопроводни мрежи и локализиране на скрити течове и др.
Ежегодно Megger полага всички усилия за създаване на съвременни уреди за диагностика и тестване, които да оптимизират работата и точността на електрическите измервания, удовлетворявайки изискванията и нуждите и на най-взискателните потребители.

GKLOgo
Предмет на дейността наGustav klein е производство и сервиз на специализирани токозахранващи устройства за тежката и леката индустрия, както и за енергетиката.
Компанията е основана в Schongau, Германия през 1948. През 1969 е открита дъщерна фирма в Австрия, която се намира в Инзинг на запад от Инсбрук. Компанията GUSTAV KLEIN има 200 служители в двете си фабрики.
От 2011г. фирма „Валбис Трейд” ООД е официален представител и сервизен партньор на Gustav Klein GmbH за България
 
ELTECO-a.s.

Фирма “ЕЛТЕКО” е словашки производител на непрекъсваеми токозахранващи устройства. Създадена е през 1991 г. 

Продукти произведени от Elteco :

– Системи за захранване с електроенергия и резервни части

– UPS Непрекъсваеми токозахранващи устройства

– Системна софтуерна поддръжка