Power+ Premium SA 60kVA

Информация и подробности

Power + Premium 60 е модулна UPS система с капацитет 15-60kVA, проектирана да расте с увеличените енергийни нужди на клиента. Паралелната, система за резервиране бързо и лесно се преоразмерява на място чрез 15 kVA модули за включване и пускане.
Power + Premium 60 се състои от един системен контролер (безопасен при повреда), до четири модула 15kVA и статичен превключвател. Системата предлага оптимална комбинация от ефективност, икономичност и използваемост – и може да се похвали с най-ниските TCO (Total Cost of Ownership) и най-бързата възвръщаемост на инвестициите (Return on Investment).


Характеристики

Системата UPS и нейните батерии могат да се помещават в 19 „шкаф, което спестява ценно пространство. Добавките към системата Premium 60 могат лесно да се поберат и вътре.

  • Мащабируема система, която може да бъде модернизирана от 15kVA до 60kVAl.
  • Модулите са предназначени за подмяна, докато системата работи. Не е необходимо да спирате системата по време на ремонт или поддръжка. Батериите се споделят с всички модули и могат да бъдат инсталирани като един клон или повече за целите на резервирането.
  • Разширен статичен превключвател
  • Най-съвременни контролери с 7? цветен сензорен екран и удобен за потребителя интерфейс
  • Системният контролер е проектиран, като се използва технология, която гарантира безопасността. В случай на повреда на контролера, системата ще продължи да работи непрекъснато. Контролерът може също да бъде заменен с нулево прекъсване на товара.
  • Контролирано изключване. Сигналите, изпратени директно до имейл в случай на неизправност (до 10 потребители)
  • Възможност за изпращане на предупреждения с текстови съобщения директно до потребителя в случай на неизправност