Modular UPS

Това е еднофазен модулен UPS, който може да бъде конфигуриран с до 6 захранващи модула (максимум 20kVA), 5 групи батерийни модули и опционален 10A модул за зареждане. Може да бъде гъвкаво конфигуриран за 1 фаза на вход и изход без отклонение, за да удовлетвори изискванията на различни проекти, съвместим с всички видове 19” стандартни шкафове за свързване. Целият продукт е цялостна модулна UPS система , особено подходяща за малки и средни сървърни стаи.

Стандартният 19” модулен, мащабируем. Онлайн UPS с двойно преобразуване, вариращ от 10-90kVA, със своята гъвкава конфигурация от 3/3, 3/1 и 1/1, компактна структура, е идеалният избор за малки и средни центърове за данни.

Модулен дизайн, съвместим с 19” стандартен стелажен шкаф, удобен за интегриране със сървъри. Системата може да бъде конфигурирана на 1/1 и 3/1 без намаляване на мощността или промяна на хардуера.10/15KVA захранващ модул с височина 2 U спестява голямо пространство, което го прави лесен за разширяване на капацитета.     

Серията 1:1 Rack Online UPS е идеалният избор за малки центрове за данни. Поддържа вградена батерия.  6kVA и 10kVA стелажни UPS от тази серия прилагат усъвършенствано 3 ниво на технология, съвместимо със сложно натоварване. Серията има 1kVA, 2kVA, 3kVA, 6kVA, 10 kVA могат да бъдат избрани.

● Широк диапазон на входно напрежение при входен PF>99%
● 19” стандартен шкаф и шкаф за батерии
● Пълна защита от пренапрежение, късо съединение и прегряване
● LCD/LED дисплей, следене на целия работен статус
● Автоматично регулиране на скоростта на вентилатора
● Богат интерфейс: RS232, USB, SNMP, интелигентна карта
● Висока ефективност, до 95%
● kVA=kW, мощност PF=1
● Интелигентно управление на зареждането, което ефективно подобрява живота на батерията
● 3 ниво на технология, съвместимо със сложно натоварване

 

Серията е еднофазно двойно преобразувано кулообразно онлайн UPS устройство с напълно DSP контролна технология. Това е перфектен избор за компютри, сървъри, система за наблюдение и други сценарии с малки приложения. Серията има 1kVA, 2kVA, 3kVA могат да бъдат избрани. 

● Широк диапазон на входно напрежение при входен PF>99%
● Изходен PF от 0,9, по-мощна способност за натоварване
● Пълна защита от пренапрежение, късо съединение и прегряване
● LCD/LED дисплей, следене на целия работен статус
● Автоматично регулиране на скоростта на вентилатора
● Вграден изходен трансформатор за TX клон

 

Тази серия еднофазни онлайн UPS с кула съдържа стандартен модел с вградени батерии и дълъг резервен модел. По-малък размер с по-висока плътност на мощността, онлайн UPS с двойно преобразуване с напълно контролирана DSP технология, тази серия е перфектен избор за компютри, телекомуникационно оборудване и други чувствителни устройства.Серията има 6kVA, 10kVA, 15kVA, 20kVA могат да бъдат избрани.

● Висока ефективност, до 95%
● kVA=kW, мощност PF=1
● 3 ниво на технология, съвместимо със сложно натоварване
● Номерът на батерията може да се зададе на LCD
● Интелигентно управление на зареждането, което ефективно подобрява живота на батерията
● По-малък размер с по-висока плътност на мощността
● Паралелно до 4 единици
● Зарядно устройство 12A за опция, зареждане за батерии с голям капацитет

Серията еднофазни офлайн UPS е идеалният избор за различни сложни енергийни среди като жилищни сгради, третична промишленост и промишлени области. Серията има най-модерната DSP контролна технология, която може да защити чувствителното устройство от повреда на електрическата мрежа, пренапрежение, пренапрежения, преходни процеси, пикове и други електрически аномалии.

● Автоматично зареждане, когато помощната програма се възстанови
● Широк диапазон на входно напрежение
● Аларма и заглушаване
● Автоматично презареждане
● Защита от пренапрежение и късо съединение
● Интерфейс на RJ45/11 и USB

Nano UPS осигурява цялостна защита в малък и икономичен пакет. UPS е по-компактен и предлага по-широка защита срещу свръхнапрежения и пикове. 
Този UPS ще продължи да осигурява стабилно захранване на свързаното оборудване и ще даде възможност за безопасно изключване на компютъра по време на прекъсване на електрозахранването. Вграденият му микропроцесорен контролер гарантира висока надеждност и е идеален за домашни компютри или малък офис.

  • Компактен размер  
  • Отличното микропроцесорно управление гарантира висока надеждност
  • Автоматично рестартиране
  • Симулирана синусова вълна
  • Функция за студен старт
  • Пълна защита: разряд, презареждане, късо съединение и термична защита