IndustryInfo : Валбис Трейд сключи договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии Panasonic

Валбис Трейд сключи договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии Panasonic
06.08.2015
Валбис Трейд, официален партньор и оторизиран сервиз на Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe, подписа договор за сервизно обслужване на всички оловни акумулаторни батерии Panasonic на територията на България. Така за първи път в България се обслужва международна гаранция за оловни акумулаторни батерии с марката Panasonic, съобщиха от българската компания.
Без значение страната и канала на придобиване клиентите получават стандартната 1 година производствена гаранция на всички батерии и допълнителна гаранция от още 2 години за батерии, закупени от официалния сервиз на Panasonic за България – Валбис Трейд.
“Спазвайки изключително високо качество на всеки етап от производствения процес, Panasonic има за цел да предостави пълно удовлетворение на клиентите. Високите R & D технологии, използвани в проектирането и производствата на батерии позволява увеличаването на жизнения цикъл на продуктите. Батерии Panasonic са с експлоатационен живот по EUROBAT от 6-9 години, 10-15 години и 15+ години”, обясниха от българската компания.
Оловните акумулаторни батерии Panasonic са използвани в системи за резервно захранване и за съхранение на електроенергия, непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), пожароизвестителни и алармени системи, аварийно осветление, сигнализация и комуникация, телекомуникационни системи, системи с постоянен ток, системи за мониторинг и контрол, системи за контрол на процесите и достъпа и др. Тези батерии отговарят на международните стандарти за качество и екологични стандарти, в съответствие с ISO9000 и ISO14000 и OHSAS18001. В допълнение корпусът на VRLA батерии Panasonic е проектиран и отговаря на Vd стандарт и UL стандарт.
“Ако имате проблеми с вашите батерии Panasonic, моля свържете се с Валбис Трейд. Всички Panasonic батерии са гарантирани срещу дефекти в материалите и изработката. За да се направи подробен технически анализ за точната причина, батериите ще бъдат подложени на няколко безплатни процедури на тестове. Така ще се установи причината за повредата и съответно ще Ви бъде издаден констативен протокол придружен с подробен капацитивен тест. Ако се установи отклонение от техническите параметри, дължащо се на повреда в батерията, то ние ще Ви ги заменим (по преценка на Валбис Трейд и Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe)”, уточняват от Валбис Трейд.
Топ новина в IndustryInfo.bg : прочети