февруари 20, 2024

Инсталиране и поддръжка на UPS

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА ИНСТАЛИРАНЕ НА UPS

Въпреки че принципът на повечето UPS инсталации е един и същ, всеки сайт е различен. През годините разработихме надежден процес, за да сме сигурни, че вашата инсталация е завършена безопасно, навреме и осигурява спокойствието, от което се нуждаете.

БЕЗПЛАТНО ПРОУЧВАНЕ НА САЙТА

Първоначално се извършва безплатно проучване на обекта, за да се разберат пълните ви изисквания и да се разбере съществуващата електрическа инфраструктура. Това проучване ни позволява да предоставим подробна оферта, специфична за вашия сайт.

ПАКЕТ ЗА ПРЕДАВАНЕ

При получаване на поръчка нашият мениджър по монтажа създава пълен пакет за предаване за нашия вътрешен електроинженерен екип. Част от този процес може да включва второ посещение на място, за да преминете през работата и да потвърдите окончателните подробности.

РИСК И МЕТОД

План на проекта заедно с отчети за риска и метода ще бъдат предоставени преди работата на обекта.

ПЛАН ЗА МОНТАЖ

В първия ден на инсталацията нашите инженери ще преминат през плана за инсталация с вас. След като бъдат извършени въведенията в обекта, нашите инженери ще инсталират UPS системата, като внимателно следват ръководството на производителя.

ЗАВЪРШВАНЕ

След завършване на работите инженерите ще осигурят пълно предаване. Това предаване включва запознаване на потребителя, издаване на електрически сертификати и документация за въвеждане в експлоатация.

При получаване на документацията на обекта, нашият мениджър по монтажа проверява докладите и гледа нашите предавателни изисквания, за да гарантира, че работите отговарят на изискваните стандарти. Ние също така посещаваме голям брой наши  сайтове след инсталацията, за да гарантираме, че стандартите за качество са изпълнени, често откриваме, че това е страхотно време за клиентите да зададат въпросите, които са забравили да зададат при първоначалната инсталация!

 ОБУЧЕНИЕ

Това не е само инсталиране на UPS и поддръжка на UPS, ние също сме в състояние да организираме технически обучения за продуктите инсталирани от нас на място или в нашия специализиран център за обучение . Ние можем да предоставим технически поглед и поддръжка за всички продукти които сме Ви доставили и инсталирали.