февруари 20, 2024

Дизайн на UPS

UPS системи, които са  специфични за вашия бизнес и вашите нужди

Нашите UPS решения са проектирани с оглед на вашите уникални бизнес изисквания. По време на процеса на планиране нашите опитни мениджъри по продажби и проекти ще работят в тясно сътрудничество с вас, от извършването на подробно проучване на обекта до извършването на оценка на риска, последвано от доставка и монтаж, осигурени от нашия специализиран  екип от инженери.

Цялостно решение


Ние не просто търсим подходящата UPS система за текущите ви бизнес нужди, а решението, което ще работи за вас и в бъдеще. Отчитайки потенциалното разширяване, бюджетната ви прогноза и екологичните ви цели, ние сме горди да предложим решение, което ще подкрепи вашия бизнес докато расте.

Техническа експертиза


Имаме дългогодишен опит в UPS системите. Нашият екип от специалист преминава редовни обучения при производителите на оборудването, което ви предлагаме. Това означава, че всеки етап от вашата инсталация на UPS се извършва от експерт.

Одобрен партньор

 

Нашите екипи от инженери са обучени и одобрени от  водещи производители на UPS. Тези взаимоотношения и нива на доверие гарантират нашия опит и висококачествено обслужване.