Трифазен UPS

Серията Rack Online UPS е идеалният избор за модерен център за данни. Има 10kVA, 15kVA, 20kVA, 25kVA , които могат да бъдат избрани за инсталиране. Серията онлайн UPS с двойно преобразуване е с напълно контролирана DSP технология и може да се конфигурира гъвкаво с 3:3 и 3:1.

Съвместим с 19” стандартен шкаф , удобен за интегриране със сървъри

5,5” сензорен цветен LCD  графичен дисплей, показва повече информация и по-лесен за работа от клиента 

Системата може да бъде конфигурирана на 3/3 и 3/1

UPS 30-40kVA -Монтираните  UPS от серия HR33 са онлайн устройства с двойно преобразуване, базирани на DSP пълен цифров контрол, за да осигурят стабилно и непрекъснато захранване за важни товари, което може да елиминира удари, мигновено високо напрежение, мигновено ниско напрежение и “замърсяване на енергията” “, като например шум на кабела и отместване на честотата. Те предоставят на клиентите гаранции за захранване с висока ефективност и висока мощността. UPS може да бъде включен в 19-инчовия стандартен сървърен шкаф. Единичният шкаф е с капацитет 40kVA/40kW, като системата поддържа 4 паралелни. 

 

Серията Tower Online UPS за сценарии с малък товар и широко използвана в офис, здравно оборудване и търговски центрове. Има 10kVA, 15kVA, 20kVA, 30kVA, 40kVA могат да бъдат избрани и поддържа 8 паралелни устройства. В противен случай продуктът от 20 kVA и 30 kVA може да се използва и в промишлени обекти, като керамични фабрики, фабрики за стъкло и други преработвателни индустрии. 

 

Трифазният UPS с вграден трансформатор от серията HT33-TX прилага усъвършенствана технология, която повишава производителността и надеждността. Два високоскоростни DSP със завършено цифрово управление напълно гарантират високо качество на електрозахранването, висок фактор на входната мощност и ниско изкривяване на входния ток. С вграден трансформатор, HT33-TX осигурява по-голяма безопасност при критичен товар.

 

UPS 60-500kVA -Трифазните UPS от серията HT33 предлагат усъвършенствана технология, която повишава производителността и надеждността: три високоскоростни DSP със завършено цифрово управление напълно гарантират високо качество на електрозахранването, висок фактор на входната мощност и ниско изкривяване на входния ток. Той също така предлага  пълен преден достъп на обслужване и удобен за потребителя интерфейс.