октомври 13, 2014

За нас

Валбис Трейд ЕООД е иновативна компания, която следи за нововъведения в отрасъла и подхожда с висока отговорност за качеството в изпълнението на своите проекти.

Работата с Валбис Трейд ЕООД Ви гарантира:

  • Професионален екип, готов на всякакви предизвикателства;
  • Специалисти с дълга практика и задълбочени познания;
  • Амбициозен екип и неговите модерни и ефективни идеи;
  • 100% гаранция за удовлетвореност чрез висококачествени продукти и услуги;

ИСТОРИЯ

Валбис Трейд ЕООД  е създадена през 2006г. Тя е  на пазара на специални и индустриални  акумулаторни батерии повече от 10 години.

За темповете на развитие на фирма Валбис Трейд, говори красноречиво както годишния оборот за 2012г., който е три пъти по-голям от този на 2006 г., така и назначаването на нови специалисти и внедряването на високо технологично оборудване.

Наши партньори и доставчици са едни от най-мощните производители на акумулаторни батерии в света- Panasonic, Vision, CSB,  MHB, Europower, Enersys, GAZ,MHB, EVE и др.

Високото качество, което предлага фирмата на своите клиенти, е не само високото качество на самите продукти, а и на самата дейност и обслужване, което е защитено със сертификат ISO 9001:2008.

За нас ISO 9001:2008 не е само необходим документ, а означава отлично обучени специалисти, високи технологии и технологична съоръженост, мобилност, еднакво отношение към малки и големи клиенти, перфектна отчетност и документиране, отлични условия за работа, действена логистика, социални придобивки  за работещите във фирмата.

Нашата фирма е една от първите, които се занимават и активно участват в събирането и оползотворяването на негодни и стари акумулаторни батерии-оловни и неоловни, което ни прави директно ориентирани към      екологичните проблеми на България.

От 01.09.2012г. Валбис Трейд ЕООД се нанесе в представителен офис и нова логистична база, което ни вдъхва още по-голяма увереност в бъдещото развитие на фирмата в следните пет основни направления:

Индустриални акумулаторни батерии, Ni-Cd, Pb батерии и сервиз

VRLA акумулаторни батерии за UPS и охранителни системи

Портативни батерии

Сервиз на токозахранващи устойства (ТЗУ) и големи индустриални акумулаторни батерии

Рециклиране и изработка на акумулаторни пакети за електрически инструменти, домакински уреди, касови апарати, телефони и др.

Важно предимство на нашата фирма е комплексното обслужване на клиентите в тези пет направления, което освен  доставката на акумулаторни батерии включва и избора на подходящо зарядно устройство, инженеринг, тест, гаранционен и след гаранционен сервиз, както и всички необходими консултации.

МИСИЯ

За нас е важен начинът, по-който общуваме с нашите клиенти, партньори и доставчици, спазвайки и отстоявайки корпоративната етика във всеки един аспект на работата ни.

Нашата дейност е изградена върху професионализъм, етичното поведение и почтеност и са определящи за настоящите и бъдещите ни успехи.

Мисията ни се разкрива в принципите, които следваме в работата ни:

  • Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставяме продукт и услуга с безкомпромисно качество на оптимална цена, съобразена с техните нужди. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който напълно да удовлетворява изискванията на клиента.
  • Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия.
  • Да изявим компетенциите на целия екип на Валбис Трейд ЕООД, влагайки изключителна ангажираност при изпълнението на всяка задача.

ЦЕЛИ  

  • Да поддържаме постоянно високо ниво на качество на нашата работа, което да удовлетворява и най-взискателните ни клиенти.
  • Да постигаме висока рентабилност, което ни позволява да се развиваме и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.