февруари 25, 2019

Infosec UPS

E2 LCD UPS е създаден, за да осигури електрическа защита на компютърните мрежи и приложения, като същевременно пести енергия. 
Технологията On Line Performance и автоматичната система за контрол на напрежението осигуряват по-добра защита за свързания хардуер и висока производителност.

Оборудван с микропроцесорна технология On Line Performance, UPS E3 LCD RT предлагат идеална защита за компютърни мрежи и компютърен хардуер, като осигуряват перфектен, напълно защитен синусоидален ток в своите изходи.

Основната задача на E3 (от 800 до 3000 вата) е необходимстта  да се защитят електоелектрическите характеристики на предприятията и сървърните станции.

Гамата E3 Pro RT (от 1000 до 10 kVA) е предназначена за електрическа защита на мрежи и товари.

E4 LCD TT, трифазен/ трифазен – оптимизирано решение от 10 до 20k VA

E4 LCD серията Pro е проектирана за защита на оборудването, което изисква перфектно качество , като мрежи, центрове за данни, групи сървъри или други промишлени приложения.

E4 LCD Pro се предлага от 1 до 10 kVA.

 

 

 

Различни технологии за двойно преобразуване на линия On line, E4 LCD Evolution TM създават възможност за премахване на синусоидален парфюм за защита от изгаряне и ефикасност на критичните точки.

 

Различни технологии за двойно преобразуване на линия On line, E4 LCD Evolution TТ създават възможност за премахване на синусоидален парфюм за защита от изгаряне и ефикасност на критичните точки.

 

Благодарение на двойната конверсия на On Line технологията, E4 LCD UPS извежда перфектен синусоидален ток, като по този начин осигурява напълно ефективна защита на свързаното критично оборудване.

 

UPS E4 LCD LTX (S) серията осигурява високо ниво на защита на захранването за сървъри със стратегическо значение, телекомуникационно оборудване, VoIP и мрежови устройства срещу прекъсвания на захранването. Тя ви позволява да поддържате захранването на свързаното оборудване за няколко минути, което ви позволява да затворите всички приложения и да изключите компютрите. 

Благодарение на двойната конверсия на On Line технологията, E4 LCD UPS извежда перфектен синусоидален ток, като по този начин осигурява напълно ефективна защита на свързаното критично оборудване.

 

Гамата E4 LCD Pro TM е Tri / Mono решението, предназначено за защита на чувствителни стратегически товари с висока мощност. Той предлага основните функции за оптимално ниво на електрическа безопасност.

Двойно преобразуване – технологията On Line. LCD дисплеят е вграден в E4 LCD дисплей, но през него ръчно не е в състояние да се извърши същата процедура, която да включва критични точки за защита.

E4 LCD TT UPS устройствата : Три / Три оптимизирано решение за 10 до 20k VA

E4 VALUE е предназначен за критични приложения в индустриална среда и осигурява цялостна и ефективна защита на критични устройства.

E6 LCD-RT Evolutions онлайн UPS с двойно преобразуване. Идеални са за защита на критични системи и промишлени устройства от електрически проблеми и смущения.

E6 LCD TM RM UPS e трифазен / монофазен UPS  , които включва резервирана и успоредна онлайн технология за двойно преобразуване.

БългарскиEnglish