март 15, 2018

Начало

ПРОДАЖБА,МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА БАТЕРИИ

Ние се грижим за вашето резервно захранване

За нас е от огромно значение удовлетвореността на нашите клиенти. Екипът ни се състои от високо специализирани специалисти с дългогодишен опит, който се грижи за качествено и бързо обслужване. Нашето портфолио предлага широк спектър от продукти и услуги в областта на резервното електрозахранване за енергетика, телекомуникации, железници, UPS, аварийно осветление, пожароизвестяване, охранителна, измервателна, медицинска техника, също така индустиални батерии и зарядни устройства за товаро-разтоварно оборудване. Валбис Трейд ЕООД предлага на своите клиенти продукти с доказан произход и всички необходими сертификати. Имаме честта и удоволствието да работим с едни от най-добрите марки в света а именно: PANASONIC, VISION, MHB, EUROPOWER, ACUMAX, CSB, Enersys, EVE, и много други.

VRLA_3D_6er_gruppe_RGB

Като инжинерингова компания и професионалисти в сферата на резервното захранване ние Ви подкрепяме във всяка една стъпка от идеен проект до доставка, монтаж, пускане в експлоатация, ганационен и извънгаранционен сервиз, както и пълен съпорт при изграждане на Вашата система, където качеството и надеждността са от първостепенно значение.За нас е от огромно значение удовлетвореността на нашите клиенти.

Екипът ни се състои от високо специализирани специалисти с дългогодишен опит, който се грижи за качествено и бързо обслужване. Нашето портфолио предлага широк спектър от продукти и услуги в областта на резервното електрозахранване за енергетика, телекомуникации, железници, UPS, аварийно осветление, пожароизвестяване, охранителна, измервателна, медицинска техника, също така индустиални батерии и зарядни устройства за товаро-разтоварно оборудване. 

dc-slide-04-91.1

„Валбис Трейд” EООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно следните стандарти:
IEEE 450 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
IEEE 1188 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на клапанно регулирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
IEEE 1106 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани никел-кадмиеви батерии, използвани стационарно”
„Валбис Трейд” EООД предлага разнообразие от възможности за ремонт на Вашите токозахранващи системи. Повечето от ремонти се извършват на място. В случаите, при които ремонта на място е невъзможен, нашите  инженери демонтират инсталираното оборудване и го взимат за ремонт, който се извършва възможно най-бързо.
На мястото на демонтираното оборудване предлагаме заместващ продукт.

„Валбис Трейд” EООД инсталира и обслужва мониторинг на батерии с функция контрол и баланс на подзарядното напрежение. при инсталиране на системата получавате гаранция на Вашите батерии в рамките на проектирания експлоатационен живот.

БългарскиEnglish