Монтаж на батерии

Батериите са основна съставна част от UPS устройствата, системите за аварийно осветление, генератори и за възобновяеми енергийни източници за съхранение на енергия . Определянето на размера и химията на батерията е  задача на акаунт мениджърите ни при предлагането на UPS.  Правилно оразмеряване на батерията , проектиран експлоатационен живот, експлоатационните характеристики и натоварване, физически обем на шкафа , температура на околната среда, изискванията за зареждане, оразмеряване , кабелни накрайници са определящи при  избор на точната батерия .

Валбис Трейд ЕООД извършва професионален монтаж на всички видове индустриални акумулаторни батерии, с анализ и препоръки към експлоататора за удължаване на живота на акумулаторната батерия. Ние разполагаме със собствено специализирано оборудване и с високо квалифицирани специалисти, чиято цел е постигането на максимална удовлетвореност на нашите многобройни клиенти.

Валбис Трейд ЕООД извършва инсталация на всички електрически оборудвания и системи за защита и резервно захранване. Независимо дали оборудването е закупено през Валбис Трейд ЕООД или сте закупили оборудването от друг източник, ние ще управляваме и изпълним неговото инсталиране, тестване и пускането в експлоатация.Изборът и доставката на подходящото оборудване е от решаващо значение, но също така могат да възникнат много проблеми със системи за защита на захранването в резултат от лоша инсталация. Правилната инсталация е неразделна част от надеждността и успешното функциониране на уредите.Нашите експертни техници ще работят с Вашия персонал за осигуряване на безпроблемна инсталация на подходящите UPS устройства и система от резервни батерии, съобразени с изискванията на сайта.Монтажни услуги предлагани от Валбис Трейд ЕООД включват:

 • Деинсталиране на старите батерии и оборудване и предаване на рециклирщи компании.
 • Транспорт, складиране и доставка (за оборудване, закупено през Валбис Трейд ЕООД ).
 • Такелаж и окончателно инсталиране на цялото оборудване.
 • Въвеждане в експлоатация и приемане на обекта с предаване на констативни протоколи,  тест репорти и подписване на приемо- предавателни протоколи.
 • След инсталационен сервиз и поддръжка.

 

Нашата услуга за смяна и надграждане на UPS батерии ще защити вашия бизнес от дефектни батерии, преди те да са в състояние да излязат от работа. Опитният екип на Валбис Трейд ЕООД може да извърши подмяна на UPS батерии и надстройки  от малки еднофазни системи до сложни низове от батерии.

Нашата услуга за смяна на батерии и надграждане ще идентифицира слабите места, преди те да повлияят на вашия бизнес и да доведат до сериозни повреди и прекъсвания. Всички дефекти се проверяват и отстраняват бързо, осигурявайки ви пълна защита на захранването и спокойствие. Повечето стандартни UPS батерии издържат до 4-5 години, но можем да удължим това, като ги заменим с батерия, проектирана да има по-дълъг живот.

 • Предотвратяване на повреди в батерията
 • Защита на вашия бизнес от прекъсване на захранването
 • Експертен екип от вътрешни инженери
 • Подмяна и надграждане на всички марки
 • Идентифициране на потенциални неуспехи и слабости
 • Удобна услуга за смяна
 • Всичко се обработва в часове, когато ви е удобно

Също така имаме разработен собствен онлайн мониторинг за батерии с функция на изравняване и мерене на до 6 температури.