юли 25, 2016

За нас

Фирма Валбис трейд ЕООД  е създадена през 2006г. Тя е е на пазара на специални и индустриални  акумулаторни батерии повече от 20 години.

За темповете на развитие на фирма Валбис Трейд, говори красноречиво както годишния оборот за 2012г., който е три пъти по-голям от този на 2006 г., така и назначаването на нови специалисти и внедряването на високо технологично оборудване.

Наши партньори и доставчици са едни от най-мощните производители на акумулаторни батерии в света- Panasonic, Enersys CSB, GAZ,MHB, EVE идр.

Високото качество, което предлага фирмата на своите клиенти, е не само високото качество на самите продукти, а и на самата дейност и обслужване, което е защитено със сертификат ISO 9001:2008.

За нас ISO 9001:2008 не е само необходим документ за търговете, а означава отлично обучени специалисти, високи технологии и технологична съоръженост, мобилност еднакво отношение към малки и големи клиенти, перфектна отчетност и документиране, отлични условия за работа, действена логистика, социални придобивки  за работещите във фирмата.

Нашата фирма е една от първите, които се занимават и активно участват в събирането и оползотворяването на негодни и стари акумулаторни батерии-оловни и неоловни, което ни прави директно ориентирани към      екологичните проблеми на България.

От 01.09.2012г. Валбис Трейд ЕООД се нанесе в представителен офис и нова логистична база, което ни вдъхва още по-голяма увереност в бъдещото развитие на фирмата в следните пет основни направления:

  • Индустриални акумулаторни батерии, Ni-Cd, Pb батерии и сервиз
  • VRLA акумулаторни батерии за UPS и охранителни системи
  • Портативни батерии
  • Сервиз на токозахранващи устойства (ТЗУ) и големи индустриални акумулаторни батерии
  • Рециклиране и изработка на акумулаторни пакети за електрически инструменти, домакински уреди, касови апарати, телефони и др.

Важно предимство на нашата фирма е комплексното обслужване на клиентите в тези пет направления, което освен  доставката на акумулаторни батерии включва и избора на подходящо зарядно устройство, инженеринг, тест, гаранционен и след гаранционен сервиз, както и всички необходими консултации.

Добре Дошли във Valbis.com

 

БългарскиEnglish