февруари 27, 2013

Сервиз

banner service

„Валбис Трейд” EООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно следните стандарти:

  • IEEE 450 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  • IEEE 1188 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на клапанно регулирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  • IEEE 1106 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани никел-кадмиеви батерии, използвани стационарно”

„Валбис Трейд” EООД предлага разнообразие от възможности за ремонт на Вашите токозахранващи системи. Повечето от ремонти се извършват на място. В случаите, при които ремонта на място е невъзможен, нашите  инженери демонтират инсталираното оборудване и го взимат за ремонт, който се извършва възможно най-бързо.

Нашите техници и помощен център са на разположение 24/7, за да ви помогнем . Имаме национална мрежа от инженери и техници, които ще отговорят своевременно на вашето  повикване. Ние предлагаме гарантирано време за реакция, така,че да бъдем в услуга на клиентите и да гарантираме навременно отстраняване на неизправностите. Нашата гореща телефонна линия с обратно обаждане не по-късно от   15 минути след прозваняване е на разположение 24/7 365 дни в годината , за да отговори на всички технически въпроси на нашите клиенти.

„Валбис Трейд” EООД поддържа широка складова наличност от резервни части, батерии и цялостни системи.

„Валбис Трейд” EООД има сключени сервизни договори с големи производители за осигуряване на подкрепа и ремонтни услуги на своите клиенти.

Можете да бъдете сигурни, че ремонтите и услугите, които получават от „Валбис Трейд” EООД се изпълняват от високо специализиран и обучен екип от инженери.

Осъзнавайки непрекъснатите технически усъвършенствания и прогреса и погледа в най-новото и най-доброто, всяка година нашите техници минават на опреснителни обучения при сервизните ни партньори. Гарантирано след приключване на обученията се издават сертификати, които са на разположение на нашите клиенти при поискване.

Фирма „Валбис Трейд” ЕООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно стандартите: IEEE 450, IEEE 1188 и IEEE 1106. Нашите специалисти използват най-добрите измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии, като TORKEL 860; HIOKI 3554; FLUKE 289; FLUKE 117; AlphaBatPro; ELV 5000. “Валбис Трейд” ЕООД извършва още гаранционно и извънгаранционно обслужване

 

Сервизни услуги предлагани от “Валбис Трейд” ЕООД:

Сервиз Enersys – сервиз тягови батерии и зарядни устройства

Сервиз Gustav Klein

Сервиз и обслужване на акумулаторни батерии

Производство на акумулаторни пакети

БългарскиEnglish

Contact to us