юли 26, 2016

Монтаж на батерии

Installation

Валбис Трейд ЕООД извършва професионален монтаж на всички видове индустриални акумулаторни батерии, с анализ и препоръки към експлоататора за удължаване на живота на акумулаторната батерия. Ние разполагаме със собствено специализирано оборудване и с високо квалифицирани специалисти, чиято цел е постигането на максимална удовлетвореност на нашите многобройни клиенти.

Валбис Трейд ЕООД извършва инсталация на всички електрически оборудвания и системи за защита и резервно захранване. Независимо дали оборудването е закупено през Валбис Трейд ЕООД или сте закупили оборудването от друг източник, ние ще управляваме и изпълним неговото инсталиране, тестване и пускането в експлоатация.

Изборът и доставката на подходящото оборудване е от решаващо значение, но също така могат да възникнат много проблеми със системи за защита на захранването в резултат от лоша инсталация. Правилната инсталация е неразделна част от надеждността и успешното функциониране на уредите.

Нашите експертни техници ще работят с Вашия персонал за осигуряване на безпроблемна инсталация на подходящите UPS устройства и система от резервни батерии, съобразени с изискванията на сайта.

Монтажни услуги предлагани от Валбис Трейд ЕООД включват:

  • Транспорт, складиране и доставка (за оборудване, закупено през Валбис Трейд ЕООД )
  • Такелаж и окончателно инсталиране на цялото оборудване
  • Въвеждане в експлоатация и приемане на обекта с предаване на констативни протоколи тест репорти и подписване на приемо- предавателни протоколи
  • След инсталационен сервиз и поддръжка

Нашите инсталации отговарят или надвишават IEEE и заводските стандарти.

БългарскиEnglish