февруари 27, 2013

Услуги

Дистрибуция

icon-distribute

“Валбис Трейд” ЕООД предлага качествена стока на възможно най-добрите цени. За нас е от огромно значение клиентите ни да останат доволни от продуктите, които предлагаме. Партньорите ни са сред най-известните имена в сферата на енергетиката и резервното електрозахранване. Такива са PanasonicVISIONCSB, MHB, Wamtechnik, EVE, Enersys, GustavKlein, Emerson и др. Екипът ни се грижи клиентите ни да получават точни консултации и помощ за продукта, който получават.

Монтаж

settings-iconВалбис Трейд ЕООД извършва професионален монтаж и компютърен тест на всички видове индустриални акумулаторни батерии, с анализ и препоръки към експлоататора за удължаване на живота на акумулаторната батерия. Ние разполагаме със собствено специализирано оборудване и с високо квалифицирани специалисти, чиято цел е постигането на максимална удовлетвореност на нашите многобройни клиенти.

Сервиз

services-iconФирма „Валбис Трейд” ЕООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно стандартите: IEEE 450, IEEE 1188 и IEEE 1106. Нашите специалисти използват най-добрите измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии, като TORKEL 860; HIOKI 3554; FLUKE 289; FLUKE 117; AlphaBatPro; ELV 5000. “Валбис Трейд” ООД извършва още гаранционно и извънгаранционно обслужване на системи за резервно захранване.

Рециклиране

recycle “Валбис Трейд” ЕООД е една от първите фирми, които се занимават и активно участват в събирането и оползотворяването на негодни и стари акумулаторни батерии-оловни и неоловни, което ни прави директно ориентирани към екологичните проблеми на България.

 

Консултация

in-person-iconСпециалистите, които работят във “Валбис Трейд” ЕООД са с дългогодишен опит в сферата на инженеринга и електрозахранването. Можем да ви консултираме по всички въпроси, свързани с правилния избор на батерия, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация и др. Не се колебайте да се свържете с нас!

Изработка на пакети

Factory Yellow 2Във “Валбис Трейд” ЕООД изработваме акумулаторни пакети, като предлагаме голямо разнообразие от конфигурации и капацитети, които да удовлетворят дори по-претенциозните ни клиенти. Конфигурации за винтоверти, касови апарати, домашни телефони, РС модели, геодезически уреди и медицинска апаратура, са само част от възможностите ни. Ако е необходимо създаваме и подробна документирана схема за изработка, с диаграма. Времето за изработка винаги е оптимизирано, в най-кратки срокове, за удобство на клиентите ни. Ако имате въпроси винаги можете да потърсите нашите услуги, защото държим на качеството и професионализма.

UPS под наем

Резултат с изображение за upsНаемане нас UPS устройсто може да бъдат изключително полезно като част от действия при аварийна ситуация, за да се осигури временна електрическа енергия за непланирани сайтове или за изпълнение на планирани ремонти.Наемането на UPS може да бъде за различни периоди от време, а именно: краткосрочни (1-2 седмици), средносрочни (1-2 месеца) или дългосрочни (3+ месеца).

БългарскиEnglish

Contact to us