февруари 26, 2016

Заглавие по подразбиране

Фирма „Валбис Трейд” EООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно следните стандарти:

  1. IEEE 450 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  2. IEEE 1188 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на клапанно регулирани оловно-киселинни батерии, използвани стационарно”
  3. IEEE 1106 – „Препоръчвана от IEEE практика за монтаж, поддръжка, изпитване и смяна на вентилирани никел-кадмиеви батерии, използвани стационарно”

За пълна информация и изготвяне на оферта, моля свържете се с фирма „Валбис Трейд” ООД.

Използвани измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии:
TORKEL 860 – професионално устройство на фирма Programma Electric AB за извършване на капацитивен разряден тест на всички видове акумулаторни батерии с работно напрежение от 12÷480VDC и капацитет до 3000Ah.
HIOKI 3554 – уред за измерване на вътрешно съпротивление на акумулаторни батерии в реално време.
FLUKE 289 – измервателен True RMS мултимер с възможност за запаметяване на измерените стойности.
FLUKE 117 – измервателен True RMS мултимер.
AlphaBatPro – устройство за извършване на капацитивен разряден тест на клапанно регулирани оловно-киселинни акумулаторни батерии с работно напрежение 6/12VDC и разряден ток до 30А.
ELV 5000 – устройство за извършване на капацитивен разряден тест и заряд на алкални акумулаторни батерии с работно напрежение от 0÷30VDC и разряден/заряден ток до 5А.

БългарскиEnglish