февруари 27, 2013

Партньори

panasonic logo

Panasonic Corporation /Matsushita Electric Industrial Co. Ltd/ е основана през 1918 година в Осака, Япония. Panasonic Corporation е световен лидер в производството на висококачествена електроника и електронно оборудване. Подразделението Panasonic Industrial Europe GmbH със седалище в Хамбург, Германия е част от Panasonic Europe – европейската централа на Panasonic Corporation.
Panasonic Industrial Europe – Industrial Battery Group (IBG) е фокусирана в предлагането на индустриални батерии с широко приложение в електрониката, измервателната техника, медицинската техника, контрол на достъпа, охранителната техника и др. Продуктовата гама на Panasonic включва високонадеждни – Литий-йон (Li-ION), Литиеви батерии, Никел-металхидрид (Ni-MH),Оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии (VRLA Batteries), Алкални и Цинк-карбон незареждаеми батерии.

 

 
Vision Group е основана през 1994 г. , като нейното седалище е в Шенжен. Vision Group са с повече от 20 години опит в производството на оловни акумулаторни батерии, разполага с три производствени локации в Шенжен, Хубей и Виетнам .
Vision Group е един от най-големите производители на батерии в света. Продукти са класифицирани в две категории: Valve-регулирани Lead Acid Battery и литиево-йонни батерия.Батериите VRLA AGM включва серия, Deep серия Cycle, Pure Lead серия и Gel серия; The литиево-йонна батерия обхваща Lithium кобалтов оксид серия, Lithium манганов оксид серия и литиево-железен фосфат серии.
Сега Vision Group разполага с една от най-широките продуктови гами в производството на батерии , като за Vision Group работят едни от най-големите и най-квалифицираните екипи за изследвания и развитие сред производителите на VRLA с дългогодишен опит в разработването на нови продукти, които отговарят на нуждите на клиентите. Vision е създал най-голямото разнообразие от модели и химии.
Сега, Vision Group е създала много добри отношения с APC, Exide, Enersys, Emerson, Legrand, Eton, Socomec, Salicru, Power-on, Rocket и т.н.

 

 
CSB Battery Technologies Inc. е водещ производител в света на оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии (VRLA Batteries)за UPS – индустрията. Продуктите на CSB Battery са разпространени в над 52 страни в областта на UPS, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната техника и много други. 

CSB Battery в момента произвежда над 4 милиона батерии месечно в четирите завода в Тайван, Китай, Виетнам и Индия. Автоматизираната система за 100% циклично тестване на всички батерии – Computerized Charging & Discharging System (CCDS)гарантира изключително високото им качество, което е основната причина за просперитета на CSB Battery.

EnerSys, който има над 100 годишен опит в областта на резервното електрозахранване е най-големият производител на индустриални оловни акумулаторни батерии в света, включително и известните търговски марки VARTA VHB и Hawker Oldham France.
Главната квартира на EnerSys се намира в САЩ, Пенсилвания, както и централни офиси в Европа и Азия, 7000 работници и специалисти в повече от 20 завода и представителства в 29 страни в света.
EnerSys – Дивизия “Резервно електрозахранване” предлага пълна продуктова гама за отворен тип и капсуловани оловно-киселинни акумулаторни батерии, приложими в енергетика, телекомуникациите, UPS, аварийно осветление, електроника, охранителна, медицинска, авиационна, военна техника.
От 2006 година в съставът на EnerSys е и GAZ  Германия  – утвърден производител на индустриални Никел-кадмиеви акумулаторни батерии.
EnerSys – Дивизия “Tягови батерии” –  най-големия производител на електрокарни батерии и на зарядни устройства за тях в света. Фирмата има водещи пазарни позиции в Северна Америка и Европа   и разширява присъствието си в Азия, Русия и Близкия Изток. Продукти: Hawker, Ironclad, General, Fiamm Motive Power
В качеството на водещ производител на индустриални батерии и зарядни устройства, фирмата предлага пълният комплект изделия за захранване на товаро-разтоварно оборудване.

 

EMU logo

 

EMU Sp. z o.o. Sp. k. е един от най-големите доставчици на оловно- киселинни акумулаторни батерии с широко приложение в електрониката, измервателната техника, медицинската техника, контрол на достъпа, охранителната техника и др.

Присъстват на  европейски пазар от 1991 година с широка гама от висококачествени батерии като:EUROPOWER®, ACUMAX®, ALARMTEC, аксесоари за батерии т.е. стелажи, батерии шкафове,  NiMH батерии  и зарядни устройства .

Производството на батерията се извършва въз основа на най-високите стандарти и задълбочени изследвания. Спазването на стандартите за качество   дават основание да бъдат постигнати отлични резултати в областта на капацитета и живота на продуктите.

Присъствието на пазара повече от 23 години, разбирайки нуждите на клиента и предлагайки висококачествени продукти и услуги, EMU Sp. z o.o. Sp. k. е една от фирмите  водеща в индустрията, призната от клиенти и крайни потребители.

MHB Battery

Компанията MHB e лидер в производството на оловно-киселинни батерии, като произвежда повече от 550 различни модели на батерии с различно приложения. Те се  използват за захранване на автомобили, мотоциклети и множество индустриални приложения. Батериите с марка MHB отговарят на всички меджународни стандарти за качество като JIS, BS, ISO 9001 и ISO 14001 и други. Батериите на марката и плочи, произведени от MHB заема пазарен дял от 27% в Китай през 2008 година, и се продават добре в чужбина, в Хонг Конг, Макао, Тайван, Европа, Северна Америка, Южна Америка, Югоизточна Азия и Близкия Изток .

Фирмата MHB предлага широка гама от VRLA батерии за промишлени приложения, за комуникационно оборудване, системи за аварийно осветление, системи задвижвани от слънчевата енергия и вятър, складово оборудване, морски съоръжения, електроцентрали, алармени системи, непрекъсваеми токозахранващи устройства и стенд-бай енергийни системи, медицинско оборудване и други специални приложения.

EVE BATTERY

EVE Energy Co. ООД е основана през 2001 и е специализирана във високоенергийни литиеви батерии. EVE е най-големият доставчик на първични литиеви клетки в Китай. През Октомври 2009, EVE стана първата компания, която предлага акции на GEM в Шенжен. EVE държи на независимото бизнес развитие и иновации в технологиите. Силната вяра в тези ценности се отплаща и днес, EVE държи 43 международни патента. Два от които са наградени с “Отличие за Китайски патент” от Държавният департамент за Интелектуална собственост и имат технологични предимства и производствения капацитет в сферата на Li/SOCl2, Li/MnO2 и Li/FeS2 батериите. EVE изгради цялостна система на контрол на качеството и стана носител на сертификат ISO9001 за нея, както и на ISO 14001 за система за контрол на околната среда. Повечето продукти на компанията са преминали сертификация от UN, UL, CE и CCC и са съобразени с дириктивите на RoHS.

Компанията работи усърдно за да спечели доверието на своите клиенти. Клиенти, които търсят висококачествени продукти, конкурентни цени и преди всичко открити лини на комуникация, което позволява навременни доставки.

EVE има гъвкавостта да предлага услугата, което не е за сметка на качеството. Изсискванията на клиента са на първо място за нас и когато създаваме продуктите си.

EVE е доставчик с напреднало технологично ниво в „ЕКО” високоенергийните батерии.  Нашите продукти са с широко приложение в следните области: Измервателни уреди, автомобилостроене, безопасност и охрана, пренос на данни и транспорт и други.

През 2010 EVE значително увеличава инвестициите си в производството на литий-йон батерии. Внедрени са нови модернизирани и автоматизирани линии на производство. Благодарение на това EVE има значителен принос в сферата на съхранение на енергия посредством литий-йон технологията. Базирано на концепцията „ доставяй безопасно и надеждно”.


Компанията предлага богат асортимент от системи и съоръжения, включително: апаратура за изпитване на акумулатори; кабелни локатори и прибори за проследяване на трасета; апаратура за изпитване на кабели и за локализиране на кабелни повреди; изпитателна апаратура за прекъсвачи, за трансформатори, за двигатели и генератори; прибори за изпитване на инсталации, на комуникация на данни, на земно съпротивление, на изолация; омметри за ниски съпротивления; мултиметри и ампер клещи; изпитателна апаратура за въздушни линии, за качество на енергията;  изпитване на релейна защита; софтуер за управление на активите в електрически компании; софтуер за изпитване и поддръжка; анализ на честотен отговор и определяне на отпечатък; апаратура за мониторинг на водопроводни мрежи и локализиране на скрити течове и др.

 

Ежегодно Megger полага всички усилия за създаване на съвременни уреди за диагностика и тестване, които да оптимизират работата и точността на електрическите измервания, удовлетворявайки изискванията и нуждите и на най-взискателните потребители.

Wamtechnik Sp. z o.o.

Wamtechnik Sp. z o.o.  е световен доставчик на  интелигентни енергийни източници от най-високо качество, надеждност и сигурност. Ние сме лидери в този сектор и наше предимство е нашият дългогодишен опит, модерна технология и две производствени инсталации, специализирани в производството на батерии и клетъчни пакети.

Широка е гамата от продукти предлагани от Wamtechnik:

  • проектиране и производство на акумулаторни батерии;
  • никел-кадмиеви, литиево-хидридни, литиево-йонни, литиево-полимерни, литиево-манганови и литиево FePO4 клетки;
  • литиеви и алкални батерии;
  • безплатна поддръжка  на оловно-киселинните клетки изработени в  AGM технология и с гел електролит
  • фотоволтаични модули (слънчеви) и други компоненти за фотоволтаични системи
  • вятърни турбини

Wamtechnik е оторизиран доставчик на енергийни източници на световно известни марки като Panasonic Industrial, Saft батерии France,  Kyocera, Cadex Canada и SSB Batteries GmbH. Ние също си сътрудничим с Sanyo Europe, Varta Microbattery Germany.

Gustav Klein GmbH за България

Предмет на дейността на Gustav klein е производство и сервиз на специализирани токозахранващи устройства за тежката и леката индустрия, както и за енергетиката.
Компанията е основана в Schongau, Германия през 1948. През 1969 е открита дъщерна фирма в Австрия, която се намира в Инзинг на запад от Инсбрук. Компанията GUSTAV KLEIN има 200 служители в двете си фабрики.
От 2011г. фирма „Валбис Трейд” ООД е официален представител и сервизен партньор на Gustav Klein GmbH за България
 

С Emerson енергийни системи, сме създали възможност за постигане на надеждно захранване, прецизно охлаждане, свързаност и  решения, които осигуряват Business-Critical Continuity™ за вашите технологични инвестиции. Способността ни да поддържаме вашата мрежова инфраструктура в добро състояние и работеща, независимо от това дали съдържанието е глас, данни или мултимедия,  е резултат от изпитаното от времето grid-to-chip портфолио с продукти,  услуги и системи , които могат да поддържат широка гама от компютърни, телекомуникационни, здравни и индустриални приложения. Тези технологични предложения и задълбочена експертиза, допълнени от задълбочено познаване на бизнеса, поддържат един цял спектър от корпоративни решения, от които съвременния бизнес се нуждае.

 

БългарскиEnglish
ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Член на нашия екип ще се свърже с Вас

X
Свържете се с нас

Contact to us