юли 26, 2016

Услуги

Дистрибуция

icon-distribute

Вече дълги години „Валбис Трейд“ ЕООД се заминавама с дистрибуцията и продажбата на портативни, стационарни, тягови и индустриални батерии и зарядни устройства. Партньорите ни са сред най-известните имена в сферата на енергетиката и резервното електрозахранване. Такива са CSB, MHB, Wamtechnik, EVE, Enersys, Panasonic, GustavKlein, Emerson и др.

Продажба

sell„Валбис Трейд“ ЕООД се стремим да предлагаме качествена стока на възможно най-добрите цени. За нас е от огромно значение клиентите ни да останат доволни от продуктите, които предлагаме. Именно за това поддържаме богата гама продукти с безкомпромисно и доказано качество и тъй като за нас клиента е на първо място, се стремим да предлагаме най-доброто на пазара на атрактивни цени. Екипът ни се грижи клиентите ни да получават точни консултации и помощ за продукта, който получават.

Монтаж

settings-iconВалбис Трейд ЕООД извършва професионален монтаж и компютърен тест на всички видове индустриални акумулаторни батерии, с анализ и препоръки към експлоататора за удължаване на живота на акумулаторната батерия. Ние разполагаме със собствено специализирано оборудване и с високо квалифицирани специалисти, чиято цел е постигането на максимална удовлетвореност на нашите многобройни клиенти.

Сервиз

services-iconФирма „Валбис Трейд” ЕООД е в състояние да сервизира и тества акумулаторни батерии от всякакъв тип. Сервизът и тестовете се извършват съгласно стандартите: IEEE 450, IEEE 1188 и IEEE 1106. Нашите специалисти използват най-добрите измервателни уреди за сервиз и тест на акумулаторни батерии, като TORKEL 860; HIOKI 3554; FLUKE 289; FLUKE 117; AlphaBatPro; ELV 5000. „Валбис Трейд“ ООД извършва още гаранционно и извънгаранционно обслужване на системи за резервно захранване.

Рециклиране

recycle„Валбис Трейд“ ЕООД е една от първите фирми, които се занимават и активно участват в събирането и оползотворяването на негодни и стари акумулаторни батерии-оловни и неоловни, което ни прави директно ориентирани към екологичните проблеми на България.

Консултация

in-person-iconСпециалистите, които работят във „Валбис Трейд“ ЕООД са с дългогодишен опит в сферата на инженеринга и електрозахранването. Можем да ви консултираме по всички въпроси, свързани с правилния избор на батерия, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация и др. Не се колебайте да се свържете с нас!

Изработка на пакети

Factory Yellow 2Във „Валбис Трейд“ ЕООД изработваме акумулаторни пакети, като предлагаме голямо разнообразие от конфигурации и капацитети, които да удовлетворят дори по-претенциозните ни клиенти. Конфигурации за винтоверти, касови апарати, домашни телефони, РС модели, геодезически уреди и медицинска апаратура, са само част от възможностите ни. Ако е необходимо създаваме и подробна документирана схема за изработка, с диаграма. Времето за изработка винаги е оптимизирано, в най-кратки срокове, за удобство на клиентите ни. Ако имате въпроси винаги можете да потърсите нашите услуги, защото държим на качеството и професионализма.

БългарскиEnglish